Bel ons
Menu Sluit

Netwerkbijeenkomst dromen vangen

Op donderdag 28 maart organiseren wij een netwerkbijeenkomst. Er zal een voorstelling gegeven worden door het theater A la Carte. Een inspirerende voorstelling over positieve gezondheid voor professionals in zorg, welzijn en gemeente.

Praktische gegevens

Tijd: Inloop vanaf 17:00 uur met een kopje soep en een broodje. De voorstelling zal plaatsvinden van 18:00-19:30 uur. Aansluitend de voorstelling is er een gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan onder genot van een kopje koffie en thee.
Locatie: Gasterij de Kwakel, Vuurlijn 78 in De Kwakel.

Wat verandert er?

Wat verandert er wanneer we gaan denken vanuit Gezondheid en Gedrag in plaats van Ziekte en Zorg? Of misschien nog wel een stapje verder, vanuit Mens en Maatschappij? Wat betekent dit voor jou als professional, maar ook privé? Hoe kun je hier, domein overschrijdend, in samenwerken? Wil je daarover met elkaar in gesprek? Boek dan de voorstelling én organiseer een borrel na afloop, zodat iedereen de kans krijgt met elkaar te verbinden.

Na een korte crash course positieve gezondheid (want wat houdt dat begrip nou eigenlijk in?) zien we verschillende scènes die zowel professioneel alsook privé heel herkenbaar zijn. We kijken naar ‘zomaar een dag’ uit het leven van een patiënte met acute rugpijn. We zien de eerste, nog wat onhandige pogingen tot het voeren van een écht gesprek. En we zien de enthousiaste eerste stappen op weg naar noaberschap 2.0, een buurt die voor elkaar zorgt. Tussen de scènes door wordt het publiek actief aan het denken gezet. Want wat geeft jou nog kwaliteit van leven wanneer je ziek wordt? Met welke organisaties zou je je graag nog willen verbinden, om nog beter vanuit positieve gezondheid te werken? En hoe doe je dat eigenlijk, goed luisteren naar wat een ander echt belangrijk vindt?

Aanmelden

Wil jij aanwezig zijn op donderdag 28 maart? Vul dan je gegevens in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verder lezen?

Bekijk alle berichten

Contact
Contact