Bel ons
Menu Sluit

Maak kennis met huisarts Marjanne Maarse-Bruins

Beste collega’s,

Hoewel ik inmiddels al een tijdje rondloop in de Waterlinie wil ik mezelf toch nog even kort voorstellen. Sinds 1 januari 2024 ben ik officieel praktijkhouder geworden. Samen met Martijne Kruse zijn wij nu Kruse en Maarse huisartsen, onderdeel van de Amstel huisartsen. Ik heb mijn huisartsenopleiding bij Abram en Martijne afgerond en vervolgens vanaf 1 april 2023 Abram opgevolgd. En nu dus ook als praktijkhouder.

Uithoorn is voor mij geen onbekend terrein. Ik ben in Aalsmeer opgegroeid en ging in Uithoorn naar de middelbare school. Inmiddels woon ik al weer jaren in Aalsmeer met mijn man en kinderen van 5 en 2 jaar. De manier waarop ik hoop een goede huisarts te zijn is met aandacht voor wat ertoe doet en door te verbinden. Ik geloof in een langdurige, persoonlijke band met patiënten en collega zorgverleners als basis voor goede eerstelijns zorg. Ik hoop op een prettige, laagdrempelige samenwerking!

Hartelijke groeten,
Marjanne Maarse-Bruins

De werkdagen van huisarts Marjanne Maarse-Bruins zijn de dinsdag, donderdag en vrijdag. Op deze dagen is bereikbaar via de praktijk, via de mail of via Sillo.

Verder lezen?

Bekijk alle berichten

Contact
Contact